Trailertræning

Enhver i hesteverdenen kender til problemer med at læsse en hest. Omgivelserne er altid klar med mere eller mindre gode råd. Uheldene er mange. Og for hver voldsom episode stiger frygten hos hest og ejer. Hvis det lykkes at få hesten ind efter en lang kamp, vil man ankomme til stævnepladsen med en hest, der er alt for ophidset eller udmattet til at præstere godt.

Med trailertræning lærer jeg hest at gå i traileren uden frygt, og du lærer at læsse den selv. Mine metoder er blide, jeg tvinger og presser ikke din hest, og der er ingen voldsomheder.

Trailertræning udføres altid under hensyntagen til hesten og min træning er langsigtet. Derfor tager træningen også nogen tid, og resultatet er også afhængig af din egen indsats.

Trailertræning koster 700 kr. + 2,5 kr. pr. kørt km. for første besøg á ca. 1,5 time. Efterfølgende besøg á en time koster 450 kr. + kørsel.

Du kan få rabat ved at betale forud.

5 timer koster 2000 kr. Dvs. at du sparer 50 kr. pr. time.

10 timer koster 3500 kr. Dvs. at du sparer 100 kr. time.

Jeg arbejder gerne med flere heste på samme rabatkort.

Kørsel betales fra gang til gang. De første 15 km. er gratis.

Herunder kan du se en video af, hvordan jeg arbejder med trailerlæsning. Videoen er en sammenfatning af 2 gange træning. I starten af videoen er det hestens ejer der viser, hvad der normalt sker, når han vil have hesten ind i en trailer.

fd isildur_0001